Rebríček najlepších maskár. Poznáte tieto produkty?

Tá správna maskara – ktorá to je? Určite si každá žena kladie túto otázku. Je však možné na ňu dať jednoznačnú odpoveď? Ukazuje sa, že nie tak celkom. Očakávania každej ženy voči ideálnej maskare sa môžu značne líšiť. Ktoré produkty na líčenie mihalníc si teda zaslúžia najväčšiu pozornosť?

najlepšia maskara rebricek

Existuje dokonalá maskara?

Večná dilema týkajúca sa dokonalej maskary sa zdá byť nekonečná. Koniec koncov, nedá sa poprieť, že každá žena má špecifické požiadavky na svoju maskaru a očakáva, že ich aj splní.

Bohužiaľ, to nie je vždy tento prípad. Výrobcovia vychvaľujú svoje kozmetické výrobky a zaručujú ich dokonalosť, no v skutočnosti nie vždy fungujú tak, ako by mali. Môže to byť z rôznych dôvodov, no zle vybraná maskara môže pokaziť celý make-up.

Preto bol vytvorený tento objektívny rebríček, v ktorom sme vybrali štyri maskary, ktoré sa výrazne odlišujú od ostatných produktov.

Najlepšie maskary – objektívny rebríček

Výber najlepších maskár pre tento rebríček nebol najjednoduchší. Určite existuje mnoho dobrých produktov, ktoré si zaslúžia pozornosť. No len štyri z nich sa zdali byť dosť dobré na to, aby sa dostali do tohto rebríčka!

nanolash spirala

1. Nanolash maskara

Rebríček začína produktom, ktorý si zaslúži byť nazvaný najlepším. Hovoríme o Nanolash maskare. Táto maskara sa stala mimoriadne populárnou od okamihu, keď sa objavila na trhu s kozmetikou. Značka Nanolash je vo svete krásy dobre známa, hlavne svojimi produktmi na starostlivosť o mihalnice a ich styling. Tentoraz predstavila dve verzie maskary Nanolash:

Každý produkt je vybavený brilantne tvarovanou kefkou, ktorá nebráni aplikácii maskary. Navyše je vyrobená z vysokokvalitného silikónu. Zaručuje, že si môžete mihalnice presne oddeliť a upraviť ich bez zhlukovania.

Používateľky nemajú žiadne väčšie výhrady k trvácnosti tejto maskary. Je odolná voči rôznym poveternostným podmienkam a pri nosení sa nedrobí ani nezhlukuje.

mascara lashcode

2. Lashcode Mascara 

Ďalším vynikajúcim produktom na líčenie mihalníc je Lashcode Mascara s predlžujúcimi a zhusťujúcimi vlastnosťami. Táto maskara je tiež mimoriadne populárna medzi ženami a umožňuje im dosiahnuť efekt krásne zvýrazneného pohľadu.

Kefka v Lashcode Mascara je vysoko kvalitná a má veľmi dobrý tvar. Nezhoršuje aplikáciu a umožňuje rovnomerné rozloženie produktu od koreňa po končeky rias. Ani čo sa týka trvácnosti tejto maskary, nedá sa povedať nič zlé. Lashcode Mascara sa nedrobí ani nezhlukuje. Nie sú ani recenzie o tom, že by sa maskara rozmazávala pri kontakte s vlhkosťou.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume je zhusťujúca maskara. Má za úlohu precízne zdvihnúť mihalnice a zároveň ich výrazne zhusťovať. Ženy, ktoré používajú tento produkt, potvrdzujú jeho účinnosť. Kefka, ktorá je súčasťou maskary Maxi Lash So Volume, má celkom dobrý tvar. To výrazne uľahčuje oddelenie mihalníc a rovnomerné rozloženie maskary.

Jedným z najväčších problémov maskary Maxi Lash So Volume je však jej trvácnosť. Používateľky upozorňujú, že produkt sa v o niečo vyšších teplotách rozmazáva. Navyše sa maskara ku koncu dňa začne drobiť a usadzovať v záhyboch viečok.

4. Collistar Mascara Art Design

Ďalšia maskara, ktorá má celkom dobrý výkon, je Collistar Mascara Art Design. Je to maskara s vlastnosťami predlžovania a zhusťovania. Konzistencia produktu je veľmi vodnatá, čo spôsobuje, že pri aplikácii ďalších vrstiev zasychá o niečo dlhšie. Používateľky naznačujú, že trvácnosť tejto maskary je celkom dobrá, aj keď nie najlepšia. Maskara sa síce nerozmazáva, ale na konci dňa sa začína mierne drobiť.

Bohužiaľ, hlavné výhrady sa týkajú kefky, ktorá prichádza s Collistar Mascarou. Je tvarovaná ako kužeľ zužujúci sa na konci, no medzi štetinami je veľa voľného priestoru. To zase spôsobuje, že sa mihalnice pri aplikácii produktu zhlukujú.

Ktorú maskaru si vybrať?

Po prečítaní rebríčka ste sa oboznámili so štyrmi najlepšími maskarami, ktoré si skutočne zaslúžia vašu pozornosť. Pri výbere tej najlepšej pre seba sa oplatí zvážiť svoje preferencie a potreby.

Niet pochýb o tom, že Nanolash maskara najviac vyniká. Je to produkt, ktorý si určite zaslúži vašu pozornosť. Pravdepodobne dokáže splniť očakávania každej ženy, ktorá hľadá dokonalú maskaru.